Strategisch marketingplan

Ontwikkelen strategisch marketingplan

Met dit strategisch marketingplan leg je een stevige basis voor jouw bedrijf. Het biedt een duidelijke richting en concrete stappen om jouw marketingdoelen te bereiken. Met een goed doordachte strategie, gebaseerd op inzicht en expertise, ben je in staat om concurrentie voor te blijven en jouw doelgroep effectief te bereiken.

Aanpak Strategisch Marketingplan

Vul het contactformulier in voor een kennismakingsgesprek.

01

Kennismaking en inzicht

Samen gaan we in een kennismakingsgesprek jouw bedrijf, doelgroepen, doelen en uitdagingen bespreken. Ik wil begrijpen waar je naartoe wilt en welke eventuele obstakels je tegenkomt.

02

Diepgaande analyse

Ik duik in de gegevens en analyseer marktonderzoek, concurrentiegegevens en klantinzichten. Deze inzichten helpen mij om jouw doelgroepen beter te begrijpen en gerichte marketingactiviteiten te formuleren.

03

Business Model Canvas

Samen voeren we een Business Model Canvas-sessie uit. We identificeren en bespreken de verschillende bouwstenen van jouw bedrijfsmodel, zoals waardeproposities, klantsegmenten, kanalen en inkomstenstromen.

04

Implementatieplan en monitoring

Optioneel kan ik ook het implementatieplan voor je verzorgen, uitvoeren en de resultaten monitoren. Samen bepalen we eerst de mijlpalen waarna ik de leiding van de implementatie op me neem.