Over mij

Annemarie van Voorden

Met 20 jaar werkervaring in verschillende commerciële rollen bij diverse werkgevers, ben ik in juni 2023 gestart met mijn eigen onderneming Marketingcompagnie.

Mijn focus ligt op het bijstaan van bedrijven met commerciële vraagstukken. Of het nu gaat om het creëren van een partner programma, het vergroten van de naamsbekendheid of het genereren van leads. Ik ontwikkel niet alleen strategieën, maar zet deze ook om in actie. Zo worden resultaten direct tastbaar.

Bedrijfskundige met expertise in marketing en sales

Met een bachelor in Management, Economie en Recht en een Master in Bedrijfskunde met specialisatie Marketing, beschik ik over de juiste tools om samen met jou de koers te bepalen. Bovendien heb ik in 2018 het Leadership Development Program aan de Nijenrode Business Universiteit gevolgd om mijn vaardigheden in het effectief ontwikkelen van teams verder te versterken.

Tijdens mijn carrière heb ik ervaring opgedaan in diverse branches: van de bouwsector en producent van marmoleum tot aan de skincare-industrie. Ik heb altijd functies vervuld waarin (online)marketing, sales en projectmanagement samenkomen. Van Commercieel Manager, tot aan Programma en Brand Manager.

Creatieve kruisbestuiving tussen sectoren

Ik vind het inspirerend om te zien hoe elke sector unieke inzichten en kansen biedt. Ik geloof sterk dat elke sector van elkaar kan leren. Door mijn brede ervaring kan ik waardevolle lessen en creatieve ideeën uit verschillende branches combineren om effectieve marketingoplossingen voor elk uniek bedrijf te ontwikkelen.

Ik heb expertise en ervaring in zowel B2B als B2C en E-commerce omgevingen. Nieuwsgierig? Uitgebreide informatie vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Wil jij samenwerken? Aarzel niet om vandaag nog contact met mij op te nemen.