Marketing Boost

Marketing Boost

De Marketing Boost geeft je waardevolle inzichten, strategische richting en praktische begeleiding om je marketinginitiatieven succesvol uit te voeren en concrete resultaten te behalen.

Tijdens een intensief dagdeel werken we samen aan jouw marketingvraagstuk, waarbij we een gestructureerde aanpak volgen. Met mijn expertise help ik je bij het scherpstellen van jouw doelstellingen, het ontwikkelen van een concrete aanpak van het vraagstuk en een actieplan. Hierdoor ben je in staat om zelf vervolgstappen te zetten.

Mocht je nog hulp nodig hebben bij de implementatie? Dan kan ik de support bieden die je nodig hebt.

Waar kan ik de Marketing Boost voor gebruiken?

Heb jij een marketingvraagstuk en wil jij weten of dit geschikt is voor de Marketing Boost? Neem contact op via het formulier.

01

Strategische brainstormsessie over een nieuwe campagne, een idee over een gat in de markt dat je hebt ontdekt, een evenement of het opstellen van een operationeel plan.

02

Evaluatie marketingstrategie waarbij we de huidige strategie onder de loep nemen, analyseren op hun effectiviteit en mogelijke verbeterpunten identificeren.

03

Advies over marketingtactieken en kanalen; welke zijn het meest geschikt zijn om je doelgroep te bereiken en hun betrokkenheid te vergroten.

Wat krijg je?

  • Online kennismakingsgesprek om jouw marketingvraagstuk te bespreken
  • 4 uur marketing expertise op locatie
  • Actieplan met concrete stappen en tijdsplanning
  • Telefonisch consult na oplevering actieplan

Investering: €995,-  ex BTW